Takie porównania sa po prostu żałosne. Praktykowane jest to przez wiekszość firm ale Polaris wiedzie w tym prym. Rozumiem ze naród amerykański nie grzeszy inteligencja ale to co ostatnio można spotkac w necie to zakrawa na samogwałt.
Tego typu testy nie maja kompletnie żadnego odzwierciedlenia w praktyce. Marketing dla mas i to tyle.
2can
Quad: XXc
Wysłany: 15.02.2011 17:05
Re: Nowy Polaris RZR S 900
Król jest jeden...
-- dodano 15.02.2011 17:05 --
Markus Przecież to nie Polaris robił test tylko ATV television więc o co cho?
_________________ „Najlepszą modyfikacją, która poprawia osiągi quada, są umiejętności kierowcy quada" ------------------------------- www.3fun.pl
Rejestracja: 24.10.2005 21:20 Posty: 2017 Miejscowość: Podgrodzie
Quad: SxS - silnik - pierwsze odpalenie
Wysłany: 15.02.2011 18:05
Ten test jest prawdziwy inaczej. RZR S przy Commanderze nie ma czego szukać. Jedyną jego przewagą jest poręczność. Właściwym porównaniem byłoby Commander vs RZR 900 XP
2can
Quad: XXc
Wysłany: 15.02.2011 18:14
Polecam artykuł do przeczytania:
Rozmowa z psychologiem na temat tego dlaczego Polacy tak uwielbiają teorie spiskowe:
Wnoszę po Waszych wypowiedziach, że to Żydowski spisek Polarisa, że wypadł w niezależnym teście nieco lepiej od Commandera? Przecież robili to obiektywni dziennikarze z uznanego portalu quadowego, może byli przekupieni:) Sam jeżdżę w tym roku Can-Amem i doceniam w nim to, że jest lepszy od Polarisa, ale jeżeli widzę na filmie, że jeden UTV skacze jak piłka a drugi trochę mniej to wierzę że może mieć to wpływ na wynik czasowy w teście...
_________________ „Najlepszą modyfikacją, która poprawia osiągi quada, są umiejętności kierowcy quada" ------------------------------- www.3fun.pl
2can, przeczytaj komenty pod filmikiem, ci z atvtv jasno napisali, ze filmik zrobił Polaris.
_________________ Pozdrawiam, Rozwad - sQuad Olsztyn Rally Team
Seba78
Moderator Działu Side by Side
Rejestracja: 24.10.2005 21:20 Posty: 2017 Miejscowość: Podgrodzie
Quad: SxS - silnik - pierwsze odpalenie
Wysłany: 15.02.2011 19:59
Byłem przy tworzeniu artykułu do Quadzika o Commanderze. Wziąłem swoją Skę. Po półgodzinnej zaprawie w Commanderze robiliśmy kółka na czas. Mój najlepszy czas RZRem był o ponad 10 sekund gorszy od Commandera, którym wykręciłem najlepszy czas dnia. Jak pisałem wcześniej, stosownym porównaniem będzie RZR XP do Commandera.
Krawco
Rejestracja: 19.06.2008 11:31 Posty: 58 Miejscowość: jestem tam gdzie trzeba
Quad: Polaris Sportsman 850
Wysłany: 15.02.2011 20:10
2can zorganizuj porównanie, chętnie przyjadę popatrzyć... Też uważam, że król jest jeden
_________________ ...było, było i się zbyło...
Shelton
MultiMoto
Rejestracja: 20.04.2005 14:23 Posty: 13123 Miejscowość: Warszawa i okolice
Quad: Quad czy motocykl - nie ma znaczenia ;)
Wysłany: 15.02.2011 20:38
Ja mam odniesienie w postaci Commandera 1000 do Polarisa RZR S i wersji long travel. Mnie Commander nie powalił. Uważam, że mocny silniki i dobre wykonanie detali to nie wszystko. Poza zdecydowanie gorszymi zawieszeniami. Porażką jest tylne umieszczenie tłumika przy samej ziemi oraz długi nawis tylny ramy wystający poza oś. Nie do przyjęcia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum