Polskie Stowarzyszenie Czterokołowców - ATV Polska - Forum - Zobacz temat - Polaris Sportsman 570 EFI brak mocy strzały z rury
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy Obecny czas: 22.02.2018 21:47



Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Polaris Sportsman 570 EFI brak mocy strzały z rury 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 18.01.2018 19:46
Posty: 3
Imię: Konrad
Quad: Can-am Outlander 800 XMR
PostWysłany: 18.01.2018 20:12 
Polaris Sportsman 570 EFI brak mocy strzały z rury
Witam
Mam problem z Polarisem Sportsmanem 570 EFI do 60 km/h jedzie normalnie a później pojawia się check engine (błąd 102/3) i więcej nie pojedzie.Czasem strzeli z rury.Miał może ktoś taki przypadek?


 
Profil

Rejestracja: 06.01.2012 09:14
Posty: 33
Miejscowość: Nowy Sącz
Quad: Serwis ,elektronika moto, texa txb
PostWysłany: 10.02.2018 09:01 
Re: Polaris Sportsman 570 EFI brak mocy strzały z rury
Witam , temat masz dalej aktualny ?


 
Profil

Rejestracja: 18.01.2018 19:46
Posty: 3
Imię: Konrad
Quad: Can-am Outlander 800 XMR
PostWysłany: 10.02.2018 14:40 
Re: Polaris Sportsman 570 EFI brak mocy strzały z rury
Witam
Wymieniłem czujnik na rurze dolotowej i teraz jedzie 75 km/h ale przy tej prędkości mruga check


 
Profil

Rejestracja: 06.01.2012 09:14
Posty: 33
Miejscowość: Nowy Sącz
Quad: Serwis ,elektronika moto, texa txb
PostWysłany: 10.02.2018 19:58 
Re: Polaris Sportsman 570 EFI brak mocy strzały z rury
A jaki masz teraz błąd ? Postaram się poszukać serwisówki . Miernikiem umiesz operować ?


 
Profil

Rejestracja: 18.01.2018 19:46
Posty: 3
Imię: Konrad
Quad: Can-am Outlander 800 XMR
PostWysłany: 11.02.2018 11:27 
Re: Polaris Sportsman 570 EFI brak mocy strzały z rury
Wiesz co dalej jest 102/3 tak umiem


 
Profil

Rejestracja: 06.01.2012 09:14
Posty: 33
Miejscowość: Nowy Sącz
Quad: Serwis ,elektronika moto, texa txb
PostWysłany: 13.02.2018 10:00 
Re: Polaris Sportsman 570 EFI brak mocy strzały z rury
Sprawdz czy u Ciebie jest tak :
1 we wtyczce idzie na 54 pin w ecu kolor żółty i to jest sygnał z Map
2 we wtyczce idzie na 46 pin w ecu kolor fioletowy - masa czujników
3 we wtyczce idzie na 55 pin ecu kolor pomarańczowy - napięcie referencyjne 5 Volt
4 we wtyczce idzie na 38 pin w ecu , kolor niebieski i to jest sygnał z czujnika temperatury powietrza zasysanego

Zrób zdjęcie twojego czujnika wpiętego do instalacji .


 
Profil
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 6 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum style created by Pink Floyd Ringtones|Modified by Daniel.
EDP.PL