|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Kingway Hassan 250 Nie che się wysprzęglić sprzęgło
Autor |
Wiadomość |
maicek_90
Quad: Kingway 250
|
Wysłany: 03.07.2014 21:43
Kingway Hassan 250 Nie che się wysprzęglić sprzęgło
Witam Mam pytanie odnośnie sprzęgła. Po remoncie silnika , tłok pierścienie ,cylinder ,wałek sprzęgła, wałek zdawczy ,łożysk quad odpalił ale mam problem ze sprzęgłem . Kosz sprzęgłowy stał 4 tyg na sucho. Sprawdziłem tarcze wydawały się ok przed rozebraniem sprzęgło działało normalnie Założyłem wszystko zalałem olejem (casrtol 10w40T) .Odpaliłem i nie che się wysprzęglić sprzęgło. na odpalonym to samo. a jak wbije bieg to jedzie bez problemu a jak wcisne nie chce wysprzęglić Wbije bieg wcisne sprzęgło i jest opór ciężko go pchnąć w ogóle regulowałem linką na rózne sposoby nic nie pomogło. Czy tarcze zbyt długo stały suche i muszę rozebrać i na moczyć je ? Może tarcze uległy wcześniej przegrzaniu i się zwichrowały i złożyłem w innej kolejności? Co poradzicie dzięki z góry za odpowiedź pozdrawiam
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|
|