Z perspektywy przejechania bez luzu ok 1500 km, uważam że są bezpieczniejsze ponieważ naprawdę muszą mieć duży luz aby któraś końcówka wypadła i kolejną zaletą jest to że drążek jest mniej podatny na ugięcie ale za to może pęknąć przy uderzeniu zwrotnica przy mocowaniu końcówki. Biorąc pod uwagę wysoki koszt zakupu i brak możliwości założenia oryginalnych końcówek lub zamienników do drążka unibali wróciłem do oryginału.
Dzięki za info. Piszesz o braku zamienników i popraw mnie jeżeli się mylę ale w necie jest full różnych rodzajów tzw. unibali i chyba można dobrać.Dodatkowo cena przemawia,że może wato iść w tym kierunku. Szukam rozwiązania bo mam dość częstego wymiany końcówek,które w KQ są do bani ( oryginały) o zamiennikach nie wspomnę.
Zamienniki są ale nie wiem czy pasują pod względem gwintu i długości do drążków z American Star które ja posiadam , jeśli chcesz mogę ci sprzedać drążki w bardzo dobrym stanie nigdy nie ugięte, ale końcówki są do kosza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum