Dziś udało mi się trochę czasu znaleźć i pomierzyłem quada i wygląda to tak. Mierzyłem po przekątnych jest ok równo, ale zmierzyłem też odległości między mocowaniami wahacza górnego i dolnego i jest różnica 5 mm póżniej zmierzyłem ramę z przodu góra dół i jest różnica 5 mm.
Strona prawa ( patrząc na fotke ) jest o te 5mm dłuższa od strony lewej i właśnie po prawej stronie ( patrząc na fotke) wymieniłem wahacz bo był krzywy. Jak to teraz ratować czy wyciągać tą krótsza strone czy ściągać tą dluższą?
zależy czy quad dostał pod kątem od dołu, czy od przodu. Ale wygląda na to że zebrał od dołu (prawa strona fotki) np. zahaczając w pień, a górę prosto ujmując "wycisło"
Dzięki coś będe myślał co zrobić i gdzie. Jeszcze raz wszystkim dzięki za pomoc. Żałuje teraz że sprzedałem Foremana miałem wszytko ok a teraz same problemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum