REGULAMIN DZIAŁU "ZAWODY KRAJOWE" Warunki zamieszczania informacji o imprezach na stronie Polskiego Stowarzyszenia Czterokołowców –ATV Polska
Zgłoszenia imprez są płatne: • Koszt zamieszczenia jednej imprezy - 60 zł brutto
Z opłat zwolnieni są: • Organizatorzy zrzeszeni w Polskim Związku Motorowym • Organizatorzy zrzeszeni w Polskim Stowarzyszeniu Czterokołowców -ATV Polska • Organizatorzy, którzy mają aktualnie wykupioną dowolną formę reklamy na stronie ATV Polska (możliwość darmowego zgłoszenia maksymalnie 3 imprez w roku) • Organizatorzy imprez charytatywnych, proekologicznych oraz takich, w których od uczestników nie jest wymagana opłata wpisowa
Warunkiem zamieszczenia informacji o imprezach na stronie ATV Polska jest: 1. Przesłanie e-mailem na adres [email protected] danych Organizatora, wymaganych do wystawienia faktury : pełna nazwa, adres siedziby, NIP, nr KRS, imię i nazwisko osoby kontaktowej, telefon kontaktowy, strona www, e-mail. Oraz danych o zgłaszanej imprezie – miejsce, termin rozegrania imprezy, charakterystyka imprezy. 2. Zgłoszenie imprezy do Kalendarza Imprez ATV Polska za pośrednictwem Formularza Zgłoszeniowego. 3. Ogłoszenie zostanie opublikowane po wpłynięciu należności na konto ATV Polska. Dane do przelewu zostaną wysłane po spełnieniu w/w warunków. 4. Zabrania się w treści postów na forum umieszczania logotypów sponsorów oraz partnerów. Dozwolone jest jedynie podanie ich nazw własnych. 5. Złamanie niniejszych warunków uniemożliwi Organizatorowi zamieszczanie kolejnych ogłoszeń w przyszłości. 6. Ogłoszenia zamieszczane przez osoby trzecie będą usuwane.
Kontakt w sprawie zamieszczenia ogłoszenia: [email protected] tel. + 48 601 590 301
[quote="Kamikazeeee"] Niedługo chyba będę rzygał na widok tabliczki PARK MASZYN. Człowieku najwyższy czas aby dotarło to do Twojej świadomości, że to cały Park rzyga na Twój widok i Twojej chamskiej mamuśki. Więc daruj sobie takie wstawki...
Ostatnio zmieniony przez ciSZA 31.05.2010 17:38, edytowano w sumie 2 razy
kolejny taki post zakończy Twoją karierę na tym forum.
Na zawodach było super, dwie sesje treningowe po 30 minut to trochę dla mnie za mało aby opanować wszystkie elementy. Cały czas nie mogę sobie darować, że nie spróbowałem whoops-ów. Ogólnie tor nie bardzo trudny ale techniczny, krótkie zeskoki, płaskie zakręty - było bardzo warto się przejechać.
_________________ Suzuki LTR 450 k9, poprzednio YFZ 450 na elkach, Brute Force do orania pola... w sensie trawników
Zawody były bardzo fajne, tor naprawdę super przygotowany, przed każdym biegiem polewany, wymagający technicznie. Mateo wygrał bez problemu, lecz Mienik również jechał świetnie A Wężykowi Honda siadła i na następną rundę też jadę
Jak będę miał quada zrobionego to pewnie przyjadę, mam blisko a zawody bardzo fajne. Większość osób z którymi rozmawiałem mieli podobne zdanie i mówili (naturalnie w między czasie rzygając na mój widok ), że raczej się pojawią, więc spora szansa, że na następnej rundzie frekwencja będzie większa.
Zdecydowanie zawody bardzo fajne! Przede wszystkim bezstresowa atmosfera! Mimo bałaganu w harmonogramie nikomu się krzywda nie działa jak przyjechał 2 min później, nie miałem wrażenia, że zaraz jakiś sędzia się przyczepi, zapisy i kontrola techniczna b. sprawna. Tor sam w sobie świetny, różnorodne skoki/techniczne sekcje dawały dużo radości z jazdy, bo cały czas coś się działo Szkoda, że ' Wężykowi Honda siadła ' bo mogłaby być ciekawa rywalizacja Oczywiście gratulacje dla Mateusza, który jak zwykle był poza konkurencją oraz Patryka zawstydzającego starszych zawodników Co do nagród... Czapki z głów!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum