Z tego co widzę , pierwszy tydzień musimy potraktować jako testowy, celem udoskonalenia niedoróbek.
ASTERIX napisał(a):
1) czy uzasadnione jest pokazywanie ilosci zebranych glosow już w trakcie glosowania ? Kolejni glosujacy moga się niestety sugerowac wyborami poprzednikow (zjawisko owczego pedu)
Ja wiem? Mnie tam to nie przeszkadza, wolę widzieć jak idzie , co na to inni ?
ASTERIX napisał(a):
2) Krz, czy moglbys w momencie publikacji nowej puli zdjec wrzucac info na forum ? Mysle, ze wtedy wiecej z nas kliknie zeby zobaczyc nowe zdjecia i oddac swoj glos. Przydaloby się też info o dokonanym wyborze zdjecia tygodnia.
OK, jak nie zapomnę. Ale nowe zdjęcia , oraz zwycięzca poprzedniego tygodnia pokazuje się automatycznie zawsze o tej samej porze -
z soboty na niedzielę dokładnie o północy.Zdjęcie tygodnia w zmniejszeniu znajdzie się na stronie głównej tam gdzie bannery reklamowe po prawej stronie.
zanussi napisał(a):
a można przesunąc trochę termin ?
Masz cały tydzień na to , zeby dodać zdjęcie które pokaże się w następnym tygodniu.
Ostrzegam tylko , ze dodane w ostatniej chwili w sobotę wieczorem , moga pokazać się trochę później w niedzielę , jeśli wq sobotę wieczorem nie będzie miał ich kto zatwierdzić.
tomek_n napisał(a):
Chciałem zgłosić awarię. Otóż można głosować więcej niż raz. Kliknąłem dwa razy na to samo zdjęcie (żeby sprawdzić czy da radę) i poszły dwa głosy. Moderatorzy będą wiedzieli, które to zdjęcie (po nr ip), więc proszę o usunięcie drugiego głosu.
Nie wiem czemu, to już nielott musi wytłumaczyć i poprawić. Niestety, nie mam podglądu na IP głosujących.
aduko napisał(a):
Czy to wszystkie fotki? Wczoraj wysłałem swoje zdjęcie i nie ma go czyżby nie przeszło pomyślnie kwalifikacji?
To wszystkie które zostały zatwierdzone. Pozostawiłem trzy co do których były wątpliwości co do jakości do zastanowienia, ale myślałem że mam jeszcze 24h, i że to z niedzieli na poniedziałek a nie z soboty na niedzielę. Niestety aduko, Twojego zdjęcia nie było, nie mam pojęcia dlaczego.