Tak więc jak uważacie może ktoś z was ma tak zrobione ?
-- dodano 25.05.2009 17:04 --dziś przyszły mi opony na oko drugie tyle szersze niż te z malucha
Nie wiecie czy dętka z malucha będzie do tych opon czy pęknie jeśli nie spasuje to czy można taką kupić która by była odpowiednia
-- dodano 25.05.2009 17:13 --aha no i pasuje mi jakoś obliczyć jaką zębatke dać na tył ma ktoś jakiś sposób , jaką byście proponowali
-- dodano 29.07.2009 14:52 --Quad już jeździ po 2 miesiącach doczekałem się od tokarza osi i złozyłem całośc teraz muszę pomysleć o jakiejś obudowie , poszeżeniu felg i o oponach na przód . Póki co to rama do poprawienia spawów i jutro bd ją szlifowal i malował. Jeśli chodzi o jazde to na przełożeniach z jawy jest zdecydowanie za szybki i trochę słaby nawet nie ma co narazie wrzucać 2 bo to już za szybko jak na pojazd bez hamulca
no ale to też w tym tygodni zrobię przynajmniej na tył . zawieszenie pracuje swietnie tylko zdecydowanie za miekkie amortyzatory i strasznie opada pod cieżarem wie załoze od jawy 350 jak znajde . Czekam na Wasze opinie pod koniec tygodnia wrzuce fotki jak już się calośc trzyma przysłowiowej kupy
filmik z testów
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=FUXYwAxX29A