To tak Gladiatora produkują od tego roku co Kingcobra chyba 2009 albo koniec 2008 i Kingcobra jest do tego momentu produkowana w niezmienionej postaci , no trochę narzekają na te pokrętła ale też słyszałem że idzie się przyzwyczaić ale zależy także od egzemplarza .. A Gladiator jest bardziej popularny z wiadomej rzeczy , uniwersalność .. i dlatego już jest po tz liftingu
czyli zmieniony cały układ zmiany biegów , jakieś tuleje , i coś w silniku jakaś poprawka jak sobie dobrze przypominam i warto dopłacić te 1-2 tyś i mieć fajny sprzęt a nie pożałujesz
http://otomoto.pl/cectek-gladiator-t5-500-efi-od-muddy-M3040754.html Tu masz link do Gladiatora T5 , T5 oznacza wersje po liftingu .. na cenę nie zwracaj uwagi bo na allegro to zdziercy a ja kupiłem w Rzeszowie w firmie AT2000 za 26 tyś z wyciągarka a teraz koniec roku to można coś jeszcze negocjować .. a w ogłoszeniu jest zdj z zmienionymi biegami i w taki sposób to wygląda .. A jak masz zamiar brać na raty to czy 24 czy 26 to nie taka aż duża różnica za zadowolenie no i z tego roku