paffcio_25 Dzięki. Piszesz jak gdyby UTV 126 był już dokończony, a to dopiero połowa roboty
Te panele z tył to na razie pół środek, żeby nie były tylko same rury na widoku.
Co do pługu to zobaczymy jak będzie podczas odśnieżania. Myślę że maluszek spokojnie sobie da radę, co najwyżej będą potrzebne łańcuchy na koła. Mam wątpliwości jedynie co do obrotnicy pługa, ale może wytrzyma.
W realu wygląda mizernie przy całości, a zaczynałem właśnie od niej i wydawała się wtedy nad wyrost.
Naprawiłem wczoraj wyskakujący wsteczny, i wszystko sprawdziłem przed sezonem nad odśnieżanie
Muszę pomyśleć nad jakimiś lampami dodatkowymi, bo zauważyłem, że jak podniosę pług do góry to zasłania przednie reflektory 126p i nic nie widać. A gdyby trzeba było po zmroku odśnieżyć ?
Może jakieś propozycje
-- dodano 11.01.2014 18:23 --Przeprowadziłem dziś próbę pługa śnieżnego na piasku. Wyregulowane kąty i sprężyny. Co najważniejsze nic się nie urwało ani nie skrzywiło. Koła ciągły równo w grząskim, żółtym piachu. Jestem mile zaskoczony tym jak sobie radził Fiat 126 p
Nie trzeba nic poprawiać w oczekiwaniu na śnieg
Jedyna uwaga to - przydałby się bieg krótszy od jedynki
To by było super, bo Jedynka trochę za szybka do takiej pracy
-- dodano 11.01.2014 18:41 --Jest filmik Nie cały o UTV, ale zawsze
Sami swoi
Szkoda że nie zmontowali więcej z UTV-ką.
http://www.youtube.com/watch?v=UUc3wuIPyMk-- dodano 06.04.2014 18:57 --Ciągniemy to dalej
Gdyby nie TO ...
... to w sumie nie ma znaczących zmian, bo nie mam na razie czasu a w weekendy gadzina musi smigać
A swoją drogą gdyby nie zderzak to chyba nie byłoby co zbierać. Pasy też się przydały
Zważyłem brykę