Witam wszystkich. Potrzebuje pomocy przy beyond 260.Jest to quad barzo podobny do Linhai. Kupilem go niedawno i nie ma w nim ladowania. kupilem nowy regolator napiecia iu to nie pomoglo. Quad odpala i dziala wszystko bez problemu. Nie wiem jak podlaczyc kable ktore wychodza z regulatora, jest ich trzy sztuki. Czarny czerwony i zielony. Do regulatora wchodza trzy zolte. Mierzylem napiecie miedzy zoltymi kablami ktore wychodza z regulatora i pokazuje 20v. Natomiast z regulatora wychodzi na kablach (czerwony i zielony) napiecie do 12v (jak dam niecala polowe gazu ) a jeżeli wcisne wiecej niz polowe gazu to napiecie wychodzace z regulatora spada. Gdzie podlaczyc kabel czarny ktora wychodzi z regulatora bo czerwony i zielony idzie chyba do akumulatora. Wielkie dzięki za pomoc
Nazir
Mod-Team Member & Moderator Działu Linhai & GPS & Warsztat
Żółte z magneto łączysz z żółtymi regulatora, czerwony wpinasz między akumulator a przycisk rozrusznika, zielony do masy. Jak go kupiłeś to przewody nie były podłączone?
Witam Jak go kupilem to bylo wszystko od ladowania poprzerabiane. Nie wiem co poprzednik w nim nagrzebal.A wiesz może do czego mam podlaczyc czarny kabel wychodzacy z regulatora. No i cz wiesz jak mam zmierzyć napiecie wychodzace z magneta, no i jakie wartosci maja być? Wielkie dzięki za pomoc!!!
Nazir
Mod-Team Member & Moderator Działu Linhai & GPS & Warsztat
Ja poprostu kupilem orybinalny regulator do beyond 260. W sklepie powiedzieli ze musi pasowac. Moj e-mail [email protected]. dzięki za pomoc bo sam sobie nie porawdze a szkoda bo ladna pogoda a quad w garazu musi stac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum