No to może ja się podłączę pod temat, też będę potrzebował jakiejś windy nie za drogiej i spełniającej moje oczekiwania,wcześniej miałem dw maverika chyba 3500 i jak dla mnie jej praca była dużo odbiegająca od tego co od niej oczekiwałem, kilka razy zabrakło mi prądu i to nie w błocie tylko na długim podjeździe z piachu gdzie 2 metry zabrakło mi do wyjazdu- niestety nie poradziła sobie i kolega musiał mnie wyciągać, co do jej kultury pracy to rzeczywiście tragedia głośna wolna i pożerała dużo prądu, jak dla mnie to taką windę mógł bym dać na tył
. Teraz nasuwa mi się pytanie jaką kupić następną? Warn jest drogi ,ale są używki które można kupić i jest dużo części do nich no i jeszcze w grę wchodzi dw hd 4500 ,ale patrząc na ceny to nie wiem czy nie lepiej kupić come up cub 3 która wydaje się być chyba lepszą alternatywą dla tych droższych wyciągarek. Cena jaką chcę przeznaczyć to max 900 zł , i będzie używana w rinconie, często wyciągarki nie używam bo nie taplam się w błocie ,ale nie raz się przydaje, wiem ,ze najlepszym wyborem była by tera 35, ale na obecną chwile mnie nie stać na nią i wybór padł na używanego warna, nowe cub 3 lub dw 450 hd. Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat nowego cube 3 to prosił bym o wypisanie jej zalet i wad i czy w nowych modelach zostały poprawione wady wieku młodzieńczego:) co do dw hd4500 to czytałem już dużo i ma całkiem przyzwoite opinie choć po poprzedniej mam jakiś uraz do dragona