|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Homologacja Honda TRX 350 F
Autor |
Wiadomość |
Hondusiek
Quad: Honda TRX 350
|
Wysłany: 22.01.2023 15:58
Homologacja Honda TRX 350 F
Witam! Jestem w posiadaniu Hondy TRX 350 F z 2006 roku. W UK skąd ją sprowadziłem była zarejestrowana na homologację maszyny rolniczej. Kiedy pojechałem na przegląd okazało się, że ta homologacja niestety nie jest możliwa w Polsce do zarejestrowania quada i musi on posiadać homologację na pojazd samochodowy inny. Koleś od przeglądów powiedział mi również, żebym w tej sprawie napisał do oddziału Hondy w Polsce. Powiedzieli mi, że nie mają uprawnień do tego, żeby wydać mi pakiet homologacyjny (potwierdzić na papierach, że jest to pojazd samochodowy inny a nie maszyna rolnicza). Napisałem do amerykańskiego oddziału i to samo. Co mam z tym zrobić? Honda jest przystosowana do poruszania się po drogach i jest naprawdę ładna i to jedyna rzecz, która uniemożliwia rejestrację.
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
 |
|