Polskie Stowarzyszenie Czterokołowców - ATV Polska - Forum - Zobacz temat - Nie dziala ssanie
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy Obecny czas: 28.11.2022 02:34



Odpowiedz  [ 1 post ] 
Nie dziala ssanie 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 17.04.2022 21:30
Posty: 6
Imię: Kamil
Quad: Can Am Renegede 1000r
Poprzednie quady: Grizzly 700
PostWysłany: 24.11.2022 23:30 
Nie dziala ssanie
Witam wszystkim mam problem z moim Kymco mxer 150 2009 rok i może będziecie w stanie mi pomóc. Zaczęło się od problemów z paleniem(nie działało ssanie) i nie szło ustawić wolnych obrotów wiec rozebralem gaźnik wyczyściłem ale to nic nie pomogło sprawdziłem zawory na ssacym nie bylo luzu wiec ustawiłem 0,06. Byl pęknięty krociec miedzy glowicą a gaźnikiem wiec go zmienilem zmienilem również gaźnik nowy Kymco wyciscilem filtr zmienilem swiece i dalej jest problem z ustawieniem obrotowi dalej to ssanie jakby nie dzialalo;( do tego nie bylo oleju w silniku a z 3 miesiące temu zmienialem olej( nie ma żadnych wyciekow) i zauważyłem że odmą do filtra powietrza cieknie olej koloru kawy z mlekiem. Nie mam już pojęcia o co chodzi. Gdzie szukać przyczyny??? Pomóżcie


 
Profil
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 1 post ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum style created by Pink Floyd Ringtones|Modified by Daniel.