Polskie Stowarzyszenie Czterokołowców - ATV Polska - Forum - Zobacz temat - Vinson 500 , problemy z prądami?
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy Obecny czas: 06.07.2022 14:08



Odpowiedz  [ 1 post ] 
Vinson 500 , problemy z prądami? 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 22.06.2022 16:38
Posty: 1
Imię: Łukasz
Quad: Suzuki Lt-a500
PostWysłany: 22.06.2022 17:18 
Vinson 500 , problemy z prądami?
Witam , Quad Suzuki Vinson 500 2007r.
Ostatnio podczas spokojnej jazdy quad zgasł i już nie odpalił.
Podczas przekręcania stacyjki na pierwszą pozycję kontrolki zapalają się , lecz na drugiej oraz trzeciej cały licznik gaśnie . Przy wyciągnięciu wszystkich bezpieczników i zostawieniu tylko bezpiecznika od zapłonu , pozycja druga oraz trzecia mruga , a po chwili gaśnie co nie występuje z wszystkimi bezpiecznikami .
Przy próbie odpalenia quada z "skrzyneczki" obok bezpieczników pod siedzeniem wydobywa się oto taki dźwięk.

Wymieniony już został regulator napięcia oraz przekaźnik rozrusznika.
Domyślam się , że problem tkwi w prądach tylko już nie wiem gdzie szukać .
Gdyby ktoś wcześniej spotkał się z takim problemem , nawet nie koniecznie w tym quadzie prosił bym o jakiekolwiek wskazówki .
Pozdrawiam


Ostatnio zmieniony przez lvk4sz, 22.06.2022 17:18, edytowano w sumie 1 raz



 
Profil
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 1 post ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum style created by Pink Floyd Ringtones|Modified by Daniel.