|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Autor |
Wiadomość |
heardalis
Imię: Mateusz
|
Wysłany: 16.01.2023 20:35
Quad do 10tys.
Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post, a to dlatego że przymierzam się do kupna pierwszego quada. Początkowo chciałem kupić coś za 5-6tys. Ale po rozmowie doradził mi abym troszkę dołożył i szukam Kymco kxr 250. Jednoczesnie drugi znajomy będzie miał na sprzedaż zadbanego smc 320 jumbo, nie wiem jeszcze jaka dokładną ceną będzie ale coś koło 11-12tys. A z tego co patrzyłem nieco taniej można już kupić Kymco kxr 300, a on już jest na wale a nie na łańcuchu jak 250. Teraz pytanie, co wybrać czy warto trochę dołożyć i szukać Kymco 300 czy może ten smc 320 też jest godny uwagi. Czy jednak na pierwszego quada wystarczy Kymco 250? Zaznaczam że nigdy nie miałem do czynienia z quadami, wiem 36 lat waga około 75kg
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 138 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
 |
|