|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
ZALAŁEM QUADa!!!!Pomocy!!!!
Autor |
Wiadomość |
Strusss
Rejestracja: 08.08.2007 20:23 Posty: 7 Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Quad: G700
|
Wysłany: 23.09.2007 18:25
ZALAŁEM QUADa!!!!Pomocy!!!!
Wjechałem dzisiaj do za głębokiej wody i zanim zdążyłem wbić wsteczny quad zgasł ,wyciągłem gada i próbowałem odpalić i po chwili dał rade ,wbiłem bieg dałem gazu i tu zaczął się problem -obroty były ale koła nie chciały się kręcić,słychać wode w silniku.Wiecie może co się stało i co z tym teraz zrobić.Bardzo proszę o odpowiedz.
|
|
|
|
Romulus
Quad: Nie ma :( bo nie mogÄ jeĹşdziÄ :-((((((
|
Wysłany: 23.09.2007 18:37
jak silnik chodził a koła się nie kręciły to raczej masz zalany pasek a nie silnik. Po prawej stronie quada w dole skrzyni pasowej masz korek spustowy wyjmij go i wylej wodę.
Co do silnika sprawdź olej jeśli masz białawą maź lub białe kropelki wymień olej wyczyść filtr może zdarzyć się że trzeba będzie zrobić to parę razy lub trzeba będzie wypłukać silnik z wody.
_________________ Honda TAK ------ Honda POLSKA - NIE
|
|
|
|
Sanol
Free Mod
Quad: LAND ROVER
Poprzednie quady: Liszaj 4x4 Sralis 700 KingKupa 750
|
Wysłany: 23.09.2007 18:55
Strusss jestem pełen podziwu Twoim zdolnością słuchowym myślę że i CHOPIN by Ci pozazdrościł idź za poradą Romulusa jest szansa że z Twoim sprzętem będzie wszystko OK
_________________ Facebook ATV Polska - codziennie nowe ciekawostki dla miłośników quadów
ATV-IRBIS-SQUAD//DZIKIE WYPRAWY
Fotosy
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|
|