Polskie Stowarzyszenie Czterokołowców - ATV Polska - Forum - Zobacz temat - Problem z napędem Yamaha wolverine 450.
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy Obecny czas: 22.02.2024 21:29



Odpowiedz  [ 1 post ] 
Problem z napędem Yamaha wolverine 450. 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 28.01.2024 16:21
Posty: 2
Imię: Konrad
Quad: Yamaha wolverine 450
Poprzednie quady: Kawasaki ksf 250
PostWysłany: 28.01.2024 16:35 
Problem z napędem Yamaha wolverine 450.
Witam. Kupiłem yamahe wolverine 450 4x4 2007r. Odpala , jezdzi, problem jest z tym l, że startuje normalnie do 30-40km i dalej stoi. Pytałem sprzedającego to nic nie robił z napędem. Rozebrałem bok , zrobiłem zdjęcia wszystkich talerzyki w napędzie. proszę ocenić. Pasek zmierzyłem to ma nieco ponad 27mm-wyglada bardzo dobrze. Jak myślicie, trzeba wymienić czy można przetoczyć? Wariator też słabo pracuje na tulei. Jeszcze rolek nie widziałem. Proszę o poradę. Dziekuje z góry. PS. Foto wyślę na numer. Proszę o kontakt. 789572501


 
Profil
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 1 post ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum style created by Pink Floyd Ringtones|Modified by Daniel.