|
Koszty serwisowania quada
Autor |
Wiadomość |
KSIĘCIUNIO
|
Wysłany: 26.08.2007 21:47
czyli tak 300zł +mat. eksp.--service-wymiana oliwy w dyfrach i silniku, luzy zaworowe i obejezeć czy wszystko OK.
1000-2000- za przekładkę silnika- rozebrnanie wszystkiego na części pierwsze i złożenie z powrotem(kupa roboty).
to może zwyczajnie serwisowanie jest za drogie.
ja jeden serwis zrobiłem sobie sam i jakoś większego problemu z tym nie miałem.
a co do cen z warszawy to trzeba brać uwagę że przyjęło się że każdy użytkownik większego markowego quada ma dużo kasy jest bogaty i skoro było go stać na taki sprzęt to i stać go na drogą naprawę (szczególnie mowa o serwisach) a więc kiedy jakiś majster od samochodów chęcią odstraszenia podwaja cenę to i tak jest atrakcyjna.
ale tak na przykład mnie najbardziej boli że jak chce się dokupić jakąś część po w miarę normalnej cenie albo w ogóle dostać to trzeba aż z USA zamawiać potem czekać i jeszcze się z procedurami celnymi użerać...
|
|
|
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|
|