Witam, ostatnio rozerwała mi się w Grizzly osłona przegubu. I chciałbym sobie to sam naprawić tylko nie wiem jakich szczypców użyć do zaciśnięcia opasek?? Czy te będą dobre? http://allegro.pl/item265049000_przyrza ... ofes_.html ?? a może te: http://allegro.pl/item265050309_szczypc ... e_itp.html czym one się różnią?? Które będą lepsze? Aha i jeszcze takie małe pytanko odnośnie zaciskania opasek- czy zaciskał ktoś z was opaski? Dobrze się trzymają??
Będę wdzięczny za odpowiedzi.
Pozdrawiam
_________________ Każda wolna chwila tylko na Quadzie!
Mi jak poszła osłona delikatnie rozebrałem starą opaskę, gumy od tico i z powrotem do miśka
spróbuj może ci się uda, te opaski da się założyć drugi raz są dość ciekawie rozwiązane
STRUGAL
Rejestracja: 29.12.2005 19:57 Posty: 601 Miejscowość: off-road wawer team / warszawa
Quad: Grizzly 700 fi camo + itp xtr +ssalloy 212 + warn rt front+ Garmin 60csx + ricochet+ halogen+ fiskars + exploler case +twinair+ hotgrips+ torba kolpin
Wysłany: 09.11.2007 16:05
A ja polecam kupić cybant za 2zł i skręcić srubokrętem
_________________ Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada .Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.
Tej za dwa złote zwykłej nie radze bo jak wjedziesz w trawy ,chaszcze czy w błoto to tyle tego badziewia ci się nawinie że przez godzinę nie odwiniesz i tak ci zniszczy następną osłonę . Ja w aucie delikatnie i technicznie zamontowałem szczypcami / trochę kombinacji i pomyślunku i dasz rade no chyba że kupisz sobie profesjonalny przyrząd ,te które prezentujesz są z bardzo dobrej firmy i na pewno będą działać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum