Jest już zapowiedź kolejnej edycji Croatia Trophy. Może tym razem pojedzie więcej polskich teamów ( tak słyszałem ) Można się już zapisywać. Informacje na stronie organizatora http://croatia-trophy.org/offroad/
No... może już czas? Tylko czy ta moja stara taczka dowiezie mnie do mety Jak sobie pomyśle, że Jadę 1200 km i po pierwszym dniu sprzęt mi klęka to ... Jakie wpisowe bo nie znalazłem na stronie ?
Z życia forum: Jeżeli polski rolnik nie ma krowy, a jego sąsiad ma dwie, to ten polski rolnik zamiast robić wszystko aby też mieć dwie krowy - woli żeby sąsiadowi te dwie krowy zdechły.
ad1. wielokrotnie ad2. rajd szybkościowo-przeprawowy - wyciągarka będzie potrzebna, do tego opony bagienne, roadbook, metromierz, gps jest zabroniony, liny długie
no i najwazniejsze - startuje się w parach (1400euro to za parę) nie ma opcji jazdy/kontynuowania jazdy - samemu bez partnera
_________________ Krzysiek
Z życia forum: Jeżeli polski rolnik nie ma krowy, a jego sąsiad ma dwie, to ten polski rolnik zamiast robić wszystko aby też mieć dwie krowy - woli żeby sąsiadowi te dwie krowy zdechły.
2can
Quad: XXc
Tak jak piszesz - Team musi w komplecie stawić się na mecie odcinków - w przypadku gdy jeden z członków dojedzie, czas biegnie do momentu dojechania drugiego. Wpisowe obejmuje miejsce na kempie do postawienia namiotów i samochodu oraz wyżywienie a także koszulki, czapeczki oraz naturalnie materiały nawigacyjne - roadbooki.
Historia startów polskich ekip quadowych w Croatia Trophy sięga bodajże 2004 roku.
Ogólnie bardzo fajna impreza z tradycjami w ciekawym, lekko górzystym dziewiczym terenie. Warto pojechać
_________________ „Najlepszą modyfikacją, która poprawia osiągi quada, są umiejętności kierowcy quada" ------------------------------- www.3fun.pl
świetny filmik, doskonale pokazuje charakter tego rajdu. Patrząc na ten film dokładnie przypominają mi się pokazane fragmenty trasy. Ten długi podjazd wąwozem zajął nam chwilkę na dodatek lekko padał deszcz i zabawa była wyśmienita.
dla zastanawiających się nad startem w tym rajdzie : Zdecydowanie warto tam być, wrażenia bezcenne i niezapomniane.
-- dodano 13.04.2011 11:35 --
Niestety zapowiada się, że znowu nie będzie chętnych quadowców do udziału w tej imprezie - szkoda !!! Za to lista zgłoszonych samochodów przekracza 60, oj będzie się tam działo.
-- dodano 01.05.2011 10:46 --
Niestety nie udało się nam wystartować w tym rajdzie ale w imprezie bierze udział polska załoga samochodowa. Za nimi prolog i 1 etap, po którym są na 23 miejscu ze stratą ok 2,5 godzimy do prowadzącego. poniżej kilka fotek z trasy.
dzisiaj trophy day i odcinek nocny - może się wiele wydarzyć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum