|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
lucky007
Quad: Yamaha Grizzly 700
|
Wysłany: 15.04.2011 20:12
Garmin Dakota 20
Witam Posiada może ktoś ten model,bądź testował? Jak on wygląda w świetle Garmin serii 60,oprócz tego ze jest dotykowy i ma fajniejszy wygląd(chodzi mi głównie o funkcjonalność i zdatność w terenie)? Pozdrawiam
|
|
|
|
Nazir
Mod-Team Member & Moderator Działu Linhai & GPS & Warsztat
Rejestracja: 11.02.2010 06:50 Posty: 3723 Miejscowość: Ruda Śląska
Imię: Łukasz
Poprzednie quady: Hassan 200, Allroad 300IS, Kingquad 750Axi
|
Wysłany: 15.04.2011 20:25
Re: Garmin Dakota 20
Miałem okazję pobawić się modelem 20, ale jakoś szczególnie nie lubię dotykowych GPS-ów. Przewaga nad serią 60 to przede wszystkim bezprzewodowe przesyłanie danych i coś koło 800Mb wbudowanej pamięci. Po za tym rozdzielczość ta sama, dakota ponoć dłużej trzyma na bateriach, i jest dużo lżejsza od 60Csx a to dało się wyczuć w rękach.
Jak bym miał wybierać to wybrał bym 60. Ale to jest moje zdanie.
_________________ Regulamin Forum ATV Polska Kodeks Quadowca ATV Polska Facebook ATV Polska - codziennie nowe ciekawostki dla miłośników quadów PROJEKT: QUADOWCY POMOCNI W TERENIE. >>>>>SilesiaSquad na YouTube<<<<<
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|
|