Polskie Stowarzyszenie Czterokołowców - ATV Polska - Forum - Zobacz temat - Quad nie odpala
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy Obecny czas: 18.04.2019 11:20



Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Quad nie odpala 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 06.02.2019 14:25
Posty: 2
Imię: Szymon
PostWysłany: 06.02.2019 14:28 
Quad nie odpala
Cześć, po dzisiejszej jezdzie doslownie 5 metrow od bramy domu quad acces motor trition 300cm mi zgasl, probowalem go jeszcze odpalic, nie dalo rady, zobaczylem ze bak jest pusty, dolalem paliwa pokrecilem jeszcze ale quad nie odpala, pokazuje się napis rl na liczniku oraz miga "11,2v". Czy to oznacza, że poprzez krecenie rozrusznikiem rozladowalem akumulator?


 
Profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09.02.2009 16:40
Posty: 743
Miejscowość: Suwałki
Quad: Renegade 570 xxc ,Kymco maxxer 450i
Poprzednie quady: CF Moto x8,lucky star 400 ,cf 500,shineray250-9c,atv110
PostWysłany: 09.02.2019 11:20 
Re: Quad nie odpala
Proste pytanie a rozrusznik ma siłę kręcić ? i masz odpowiedź czy rozładowałeś akumulator.


 
Profil
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 2 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum style created by Pink Floyd Ringtones|Modified by Daniel.
EDP.PL