Aeon COBRA 350 ccm czy QUAD LUCKY STAR 300 ccm który lepszy??? dobre pytanie, proszę o pomoc bo niewiem co mam kupić.
Bedboys
Quad: Dawno temu Eagle 250 teraz chyba niedługo CF 500
Wysłany: 13.11.2008 13:21
Ciężko mi coś powiedzieć o Aeon Cobra 350 ale ostatnio z nami jeździ chłopak na Lucky Star 300 i powiem że sprzęt sprawuje się super i fajnie wygląda, daje sobie radę i w ciężkim terenie i w błocie, jest duży i szeroki a co za tym idzie stabilny. Jedyna jego wada to cena - jest dość drogi za taką kasę można już upolować naprawdę dobry markowy sprzęt.
_________________ Pozdrawiam
Bedboys
FIŚMAN
Mod-Team Member & Moderator Działu Zawody Polskie & Zagraniczne & Zawodnik ATV Polska
Brałbym LS'a, bo:
- lepszy i szybszy dostęp do części,
- łatwiejszy serwis,
- większe rozmiary,
- bardziej popularny, sprawdzony,
- cenowo chyba też minimalnie wygrywa,
- generalnie w całej Europie Acces, to już niemalże uznana marka
_________________ Facebook ATV Polska - codziennie nowe ciekawostki dla miłośników quadów
pitol1984
Wysłany: 24.11.2008 22:36
Aeon COBRA 350 ccm czy QUAD LUCKY STAR 300 ccm
sam mam aeona ale 320 to jest bliźniaczy sprzęt właśnie z LS 300
u mnie tzn w okolicach poznania nie ma problemu z częściami
quadzik nadaje się w teren i do jazdy miejskiej
a z tego co wiem o aeonie 350 to tyle że rama ta sama co przy 320 tyle że trochę lepszy silnik ale seryjnie oba są zblokowane do 21 koni
Re: Aeon COBRA 350 ccm czy QUAD LUCKY STAR 300 ccm
aeon raczej blizniaczy z accessem nie jest podobnie wygladaja ale maja calkiem inne wykonanie. Ostatnimi czasy Access naprawde dobrze się rozwija.. a reszte napisal FIŚMAN
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum